Tank de clubkas vol

Speciaal voor KVV Zelzate biedt De Pooter Olie het DPO Clubsparen. Clubsparen is een nieuwe manier van sponsoren. Iedereen die KVV Zelzate een warm hart toedraagt, kan helpen om de clubkas te vullen.

Hoe werkt het?

Bij De Pooter Olie vraagt u de GO 'The easy way' tankkaart aan. Met deze tankkaart kunt u gebruikmaken van een uitgebreid tankstationnetwerk in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Voor het volledige overzicht raadpleegt u de website:http://nl.gotheeasyway.be/stationsfinder/.

Bij de tankstations van De Pooter Olie ontvangt u 9 cent per liter korting op alle brandstoffen (m.u.v. Competitionl 02) op basis van de landelijke (Nederlandse of Belgische) brandstofadviesprijs. Daar bovenop doneert De Pooter Olie 3 cent per getankte liter brandstof in de clubkas. Dit kan per jaar resulteren in een mooi sponsorbedrag. De korting van 9 cent en de donatie van 3 cent per liter brandstof behoren tot een vast tarief. Dit tarief geldt te allen tijde: ongeacht of de korting bij het desbetreffende tankstation hoger of lager is. Alle tankstations van De Pooter Olie vindt u op https://www.depooterolie.nl/tankstations/.

Naast de korting op brandstof ontvangt u bij de tankstations van De Pooter Olie 1 5% korting op alle carwashprogramma's, € 1,- korting op broodjes en € 0,50 korting op ovensnacks uit de bakery's.

Betaling

Uw transacties en facturen bekijkt u gemakkelijk in de Service Portal van De Pooter Olie. De factuurbedragen schrijven wij binnen enkele dagen af van uw IBAN. Dit vindt plaats op basis van incasso. Het sponsortegoed wordt periodiek op de rekening van de clubkas bijgeschreven.

Zakelijke rijders

Zakelijke rijders met een leasepas kunnen hun tankoverzicht digitaal overleggen. Het voordeel wordt periodiek op de rekening van de clubkas bijgeschreven.

Waar geef ik mij op?

Vraag bij KVV Zelzate om het particuliere of zakelijke aanvraagformulier voor de GO 'The easy way' tankkaart. Indien u reeds een GO 'The easy way' tankkaart heeft, kunt u op hetzelfde formulier aangeven dat u wilt deelnemen aan DPO clubsparen.

Of download ze hier :

PARTICULIER