De club is ontstaan in het voorjaar van 2008 na een fusie tussen KFC en KSLV Zelzate.

 

Geschiedenis van het Zelzaatse voetbal

KFC Zelzate

Voor zover wij kunnen achterhalen, ontstond FC Zelzate uit de VC Blue-Boys welke rond 1933 opgestart werd en aangesloten was bij de Vlaamse Voetbalbond. Het voetbalterrein van de Blue-Boys was toen gelegen tussen de heuvels aan het kanaal kant Westtragel en de spoorweglijn Gent-Terneuzen.

Tijdens de tweede wereldoorlog werden geen wedstrijden gespeeld, in 1946 sloot VC Blue-Boys zich aan bij de KBVB. Enkele leden van het eerste uur waren: Achiel Van Heyghen, Frans Van Heyghen, Marcel Danschutter, Albert Bauwens, Maurice Cardon, Albert De Bie, Leon De Bie, Octaaf Vervaet, Albert Willems, Constant Celies, André Vervaet, Roger De Cremer en Pol Schatteman.

De eerste trainer uit die tijd was Van De Sompele uit Lokeren en het lokaal was dichtbij het kanaal bij de heer Stevens. De club met stamnummer 4386 had een politiek blauwe inslag en leunde aan bij de toenmalige Middelbare School van Zelzate. Er werd gevoetbald op een terrein gelegen in de Boerenstraat.

In 1957 kregen de Blue-Boys allerhande bestaansmoeilijkheden. Toenmalige clubsecretaris Marcel Van Coppenholle deed verwoede pogingen om een pluralistische club te creëren. Dit alles lukte uiteindelijk en de oprichting van FC Zelzate onder het stamnummer en de kleuren van de Blue-Boys werd officieel op een druk bijgewoonde vergadering op het gemeentehuis van Zelzate, in aanwezigheid van de toenmalige burgemeester Jozef Chalmet en de toenmalige schepen van sport Livien Danschutter.

Het allereerste bestuur werd gevormd door:

 • Dienstdoend Voorzitter: Marcel Van Coppenholle
 • Ondervoorzitter: Jos Neyens
 • Secretaris: Roger Slock
 • Schatbewaarder: Gustaaf De Peuter
 • Materiaalmeester: Julien Van Paemel
 • P.R.: Gerard Thienpondt

Het clublokaal werd gevestigd op de Grote Markt in Café de Goalkeeper met lokaalhouders Albert Bauwens en Maria Vernaeve. Na enkele maanden werd dokter Charles Andries voorzitter en vormden Marcel Van Coppenholle en Jos Neyens een duo als ondervoorzitter van de club. Er werd vanzelfsprekend gestart in de laatste afdeling waar VC Blue-Boys actief was, namelijk de derde provinciale. 

In het seizoen 1964-1965 verhuisde de FC van het terrein in de Boerenstraat naar de terreinen in de Verbroederingslaan. Het bleef actief in de derde provinciale tot in het seizoen ’68-’69 de KBVB de vierde provinciale reeks invoerde. Alleen de eerste vijf degradeerden niet. FC was als zesde het eerste slachtoffer, maar het jaar daarop volgde al meteen de promotie. In het seizoen ’76-’77 behaalde de FeeCee de titel in derde provinciale met als trainer André Van Driessche en als spelers onder andere: John Schenkels, Roland De Vleeschauwer, Hugo Chalmet, Ronie Spietael, Rudy Haemerlinck, Willy Goossens, Freddy Van Daele, Dirk Matthijs, allen stuk voor stuk spelers welke lange tijd de geschiedenis van de FC hebben geschreven. 

Men bleef twee jaar in tweede. Deze groep jonge mensen werd voetballend gevormd door Amaury Van Driessche.  Hij was één van de eersten die er in slaagde het Heizeldiploma te behalen en gebruikte zijn kennis en doorzettingsvermogen om vele jonge spelers klaar te stomen voor het eerste elftal. Na enkele jaren in derde werd de kampioenstitel behaald in het seizoen ’83-’84 na een spannende strijd met buur SLV Zelzate. Kort na het behalen van die titel overleed voorzitter Dr. Andries en werd hij opgevolgd door oud-FC doelman John Schenkels. Deze maal kon FC drie jaar in tweede blijven met Rudy Haemerlinck als trainer.

In 1989 werd voorzitter John Schenkels burgemeester en werden opeenvolgens Daniël van Acker, Martin Schrooten en Bertrand Tack voorzitter. De FééCéé degradeerde in het seizoen ’97-’98 naar vierde provinciale. Het duurde uiteindelijk vier jaar om terug naar de derde reeks te stijgen via het behalen van de kampioenstitel. De trainer was Filip De Rijcke, die kon rekenen op een schare eigen jeugdprodukten die na een aantal omzwervingen waren teruggekeerd naar hun vertrouwde stal zoals Jimmy Broos, Christophe Bral en Peter Claus. Een nieuw monument, in de persoon van Eddy Willems, en de jeugdprodukten Jurgen –Nilis- Van Heyghen en Davy Versluys maakten ook hun opwachting. 

Ook op bestuursvlak was er het één en ander veranderd. Bertrand was de fiere voorzitter met Walter Migom als secretaris. ‘Mosselman’ Willy Van Dixhoorn werd hoofdsponsor. De daaropvolgende seizoenen werden steeds de nodige inspanningen geleverd om een ploeg te vormen die kon meedingen naar de titel in derde provinciale.  Trainers waren Gino Bogaert, Marc Mertens en als laatste Kurt Paquet. Het laatste seizoen van de ondertussen Koninklijk geworden club, onder leiding van Kurt Paquet, was FC er wel heel dicht bij maar moest het op de laatste speeldag de leiding afgeven aan… buur KSLV Zelzate.

Het bestuur werd in de laatste jaren fel veranderd: John Schenkels werd opnieuw voorzitter, bijgestaan door Frederik Pattijn (ovz), Anneke Regelbrugge (kantinebeheer), Filip Voorwynckels, Gino Bauwens (beiden materiaal en terreinen), Ranny Elegeert (hoofdkantinier), Curd Gauwe (behoeder VZW) en Gerdy Haes (penningmeester).

 

KSLV Zelzate

De grondvesten voor het ontstaan van KSLV werden gelegd op 26 december 1922, onder burgemeester Michel Ninanne en pastoor Edmond De wolf. Wedstrijden buiten competitie vormden de eerste fase. De eigenlijke start in competitieverband dateert van september 1923, in het Diocesaan Sportverbond, in de kleuren: Geel-Wit.

Vanaf 1926 speelde de club in het Katholiek  sportverbond (KVS), onder de naam Katholieke Vlaamse Voetbalvereniging.

In 1937 veranderde de club van naam en werd gekozen voor ”Sint Laurens Voetbalclub” (SLV) met de Zelzaatse kleuren: Groen-Wit.

De stap naar de Koninklijke Belgische voetbalbond werd gezet in 1945. De eerste wedstrijd werd gespeeld op 2 september te St.Denijs-Westrem en gewonnen met 2-7. Men vertrok om 9u00 met de trein naar Gent St.Pieters en vandaar te voet naar het 7 kilometer verder gelegen terrein.

De eerste kampioenstitel werd behaald in het seizoen 1946-1947 in tweede provinciale (derde en vierde bestonden toen niet) met trainer Norbert Opsomer. Keeper was toen Armand Seghers, die in 1949 verkocht werd aan La Gantoise en daar zou uitgroeien tot ‘De held van Colombes’ maar een nefaste uitwerking had op SLV, men zakte terug naar tweede provinciale en veel supporters volgden op zondag Mance naar Gent.

Na twee seizoenen steeg SLV terug naar eerste via een testmatch tegen Gavere die gewonnen werd met 4-1. Het seizoen 1952-1953 was het hoogtepunt in de geschiedenis van de club toen de tweede plaats behaald werd in eerste provinciale. Men bleef daarna gedurende vijf jaar in deze reeks. Het seizoen 1956-1957 zakte men terug naar tweede provinciale en dit voor zeven seizoenen waarna men, door de titel in 1964, terug naar eerste ging onder trainer oud-speler Gilbert Audenaert. Spelers waren onder andere: René Audenaert, Etienne en Julien De Wannemacker, Henri Hoorickx, Noël Goethals, Guido Pauwels, Norbert Van Waesberghe en Guido Van Weynsberghe

Toen in 1966, vier Oostvlaamse ploegen degradeerden door het hoog aantal zakkers in bevordering, zakte SLV als twaalfde met 29 punten terug naar tweede provinciale en zou tot op heden niet meer in de hoogste reeks terugkeren. SLV zakte in 1971 met trainer Willem Janssen naar derde provinciale maar kon met dezelfde trainer in 1973 terug naar tweede promoveren. In 1977 werd het terug derde en in 1979 werd een dieptepunt, door de degradatie naar de laagste provinciale reeks, bereikt. Onder leiding van Arseen Vernaeve werd kampioen gespeeld in vierde en na een titanenstrijd in 1984 met de FééCéé, een strijd die werd verloren, kon men toch promoveren door het stoppen van Boelare-Eeklo. Het waren geen gemakkelijke jaren en meestal moest er tegen degradatie geknokt worden.

De jaren negentig kondigden zich hoopvol aan met een uitermate sterke lichting juniors en dat resulteerde in het seizoen 1992-1993 ei zo na in de titel. Maldegem werd kampioen met hetzelfde aantal punten doch een wedstrijd meer gewonnen. Door een teveel aan Oostvlaamse zakkers in bevordering organiseerde men in tweede geen eindronde. Die jonge lichting bestond uit: Tom Serie, Mario Taillieu, Filip De Jaeghere, Mario Clauwaert, Marino Dhooge, Tom Laureys, Mario Moens, Werner Noet (allen Zelzatenaars toenertijd en komende van de SLV-jeugd) samen met boegbeeld Geert De Poorter en gevestigde waarde Bernard Seghers, aangevuld met Stefan Luca, Alain De Pauw, Diederik Van De Velde, Dirk Blanckaert, en Keeper Gaby Van De Velde. De toenmalige trainer was Marc Van Hecke.

In 1995 werd het 50-jarig bestaan bij de Belgische voetbalbond gevierd en werd het Koninklijke verkregen zodat het KSLV werd. Van toen af ging het met ups and downs. Degradatie naar derde 1995-1996, 1996-1997 kampioen onder Kurt Migom en terug naar tweede, 1999-2000 naar derde, 2003-2004 naar vierde, 2004-2005 kampioen onder Freddy Chalmet terug naar derde.

Zondag 27 april 2008 was de laatste wedstrijd onder het vaandel KSLV, daar de fusie met KFC al een feit was. Bij het falen van de buren en mits zelf de overwinning te behalen kon KSLV de geschiedenis ingaan als kampioen bij het afscheid.  Na een heroïsche tweede helft, waarbij een 0-2 achterstand werd omgezet tot een 4-2 overwinning en blauw-wit het liet afweten kon het feest beginnen. 

Trainer Marc Van Hecke, hulptrainer Steven Smessaert, keeperstrainer Bart Van Hulle en informatief medewerker Jan De Wulf mochten fier zijn op hun geleverd werk en hun kern: Thijs Wintein, Antonie Notte, Nico Van Kerckvoorde, Stephen Cox, Timmy Haeghens, Ronny Switzynck, Thierry De Waele, Franky Standaert, Niko De Letter, Kristof Janssens, Sam Soens, Hannes Van Hulle, Ennio Bogaert, Christophe Ost, Johan De Wolf, Gunther Boudry, Sven Saey, Nick Neyt en Carl Ingels.

KVV Zelzate:

Na de fusie van het voorjaar 2008 gaat KVV Zelzate van start. Voorzitter van de beheerraad wordt Ben Laureys, voorzitter van het dagelijks bestuur wordt John Schenkels. De stichtende beheerraadsleden zijn (in alfabetische volgorde) Ronnie Colpaert (ondervoorzitter), Pascal Delemarre, Luc Felix, Gerdy Haes (secretaris/schatbewaarder), Christ Hesters, Ben Laureys (voorzitter), Walter Migom, Frederik Pattyn, John Schenkels en Bernard Sehgers Willy Van Dixhoorn. Na twee jaar werd de voorzittersfakkel van de beheerraad doorgegeven aan Stefaan Luca.

Het eerste dagelijks bestuur bestond uit (in alfabetische volgorde): Dirk Blancke, Fernand Claeys, Ranny Elegheert, Curd Gauwe, Gerdy Haes, Walter Migom, Frederik Pattyn, Eddy Pauwels (gerechtigd correspondent), John Schenkels (voorzitter), Bertrand Tack, Franki Van de Walle, Luc Van Hecke en Filip Voorwynckels. Na John Schenkels werden, in cronolotische volgorde, Gerdy Haes, Pascal Delemarre en Gerdy Haes voorzitter van het dagelijks bestuur. In 2015 werd de titel van voorzitter van het dagelijks bestuur afgeschaft en werd Fernand Claeys manager van het dagelijks bestuur.

De trainers van de Fanion waren achtereenvolgens Marc Van Hecke (2008-2010), Kurt Mertens (2010-2014), Floris Verstraeten (2014-2017) en Bjorn De Neve (2017-....). De eerste kapitein was Ennio Bogaert (2008-2011), na hem volgden Stephen Cox (2011-2013), Joren Hebberecht (2013-2016) en Tommy Jacobs (2016-....). Niek van Sprundel is nog steeds topschutter aller tijden van KVV, in het seizoen 2010-2011 was hij goed voor 41 doelpunten. In het seizoen 2013-2014 scoorde diezelfde van Sprundel 29 doelpunten, in 2016-2017 vond Doran Mertens 26 keer de weg naar de netten, alweer van Sprundel scoorde in 2014-2015 24 doelpunten en Hakim Boucheta scoorde in 2009-2010 19 goals. van Sprundel komt ook een vierde keer in de lijst voor met 14 doelpunten in het seizoen 2015-2016. In het eerste seizoen (2008-2009) scoorde Jonas Parmentier 10 doelpunten, in 2012-2013 trof Roy Broeckaert 9 keer raak en het seizoen ervoor (2011-2012) eindigden Stephen Cox en Tommy Jacobs ex-aeque op de eerste plaats met 8 doelpunten.

Fréderique De Vleesschauwer, Kevin Druwé, Joren Hebberecht en Tommy Jacobs hebben, met ZEVEN seizoenen, de langste staat van dienst. Davud Ucak en Joachim Hebberecht zijn/waren ZES seizoenen lid, Stephen Cox en Matthias Benaïssa-Tahar zitten aan VIJF seizoenen. Niek van Sprundel, Roy Broeckaert, Sam Van Moorhem, Noam Dierickx, Nico De Letter, Delfio De Mol en Monday Omo vervolledigen de top-vijftien met VIER seizoenen. (*)

Tommy Jacobs 2011 2018   7
Joren Hebberecht 2009 2016   7
Kevin Druwé 2008 2015   7
Frederique De Vleeschauwer 2009 2016   7
Davud Ucak 2012 2018   6
Joachim Hebberecht 2009 2015   6
Stephen Cox 2008 2013   5
Matthias Benaïssa-Tahar 2013 2018   5
Niek van Sprundel 2010 2016   4
Roy Broeckaert 2016 2018   4
Sam Van Moorhem 2012 2016   4
Noam Dierickx 2008 2012   4
Niko De Letter 2008 2012   4
Delfio De Mol 2012 2016   4
Monday Omo 2011 2015   4
Hakim Boucheta 2015 2016   3
Arne De Smet 2013 2016   3
Doran Mertens 2016 2018   3
Ennio Bogaert 2008 2011   3
Kristof Janssens 2008 2011   3
Christophe Ost 2008 2011   3
Tom De Neve 2008 2011   3
Leander Maenhout 2014 2017   3
Ian De Maesschalck 2011 2014   3
Laurence Tronckoe 2012 2015   3
Kjell Vandevyvere 2010 2013   3
Nico Blondeel 2015 2018   3
Stef Vereecke 2015 2018   3
Berend Loof 2015 2018   3
Bert Den Hamer 2014 2017   3
Janosh De Craene 2014 2017   3
Patrice Engelschenschilt 2013 2016   3
Kaay Criel 2010 2013   3
Pieter De Wyn 2009 2012   3
Elmo Neyt 2008 2011   3
Brecht Hoornaert 2008 2011   3
Milan Verhoeven 2015 2018   3
Dylan Prempeh 2014 2017   3
Sam Soens 2008 2010   2
Carl Ingels 2008 2010   2
Jonas Parmentier 2008 2010   2
Mathieu Ost 2009 2011   2
Kevin Mortier 2010 2012   2
Jeroen Van Damme 2012 2014   2
Daryl Rawidjan 2010 2012   2
Ufuk Erdogan 2012 2014   2
Sven Ingels 2012 2014   2
Niels Cornelis 2009 2011   2
Sasha De Meulenaere 2008 2010   2
Arno Decraecker 2016 2018   2
Miroslav Peric 2015 2017   2
Jason Baeke 2015 2017   2
Pieter De Brabander 2013 2015   2
Sadmir Mesanovic 2011 2013   2
Thijs Wintein 2008 2010   2
Dimitri De Buck 2008 2010   2
Niels Snoeck 2016 2018   2
Pieter Grootaert 2016 2018   2
Anpuar Bou Sfia 2016 2018   2
Thomas Ampe 2016 2018   2
Benjamin De Bremme 2016 2018   2
Roy Van Durme 2016 2018   2
Timothy Van Laecke 2012 2013   1
Jonathan Paerewyck 2011 2012   1
Aimad El-Boutzakhti 2011 2012   1
Sven Saey 2008 2009   1
Gaetan Copermans 2008 2009   1
Gianni Laceur 2012 2013   1
Mustafa Erkoç 2011 2012   1
Stefan Beauprez 2008 2009   1
Timmy Haeghens 2008 2009   1
Jens De Smet 2014 2015   1
Sander Meulemeester 2011 2012   1
Yorick Behiels 2011 2012   1
Mathieu Voet 2015 2016   1
Ahmet Kaya 2015 2016   1
Alexander Morel 2014 2015   1
Jordi Bogaert 2014 2015   1
Anthony De Muer 2013 2014   1
Jeffrey Van Gucht 2012 2013   1
Bram Van de Rostyne 2012 2013   1
Christiaan Hut 2012 2013   1
Yuhin Gaspard 2012 2013   1
Quinten Dielman 2012 2013   1
Rutger Bauwens 2012 2013   1
Stef Hillaert 2011 2012   1
Davy Braekman 2011 2012   1
Oliver Van der Maat 2010 2011   1
Derrit Longueville 2010 2011   1
Lucas De Guchteneire 2010 2011   1
Mike Danschutter 2010 2011   1
Desmond Ofei 2009 2010   1
Juanito Van Laere 2008 2009   1
Piet Hautekeete 2008 2009   1
Brent Van Steelant 2017 2018   1
Nicolas Van Buyten 2017 2018   1
Quincy Rombaut 2017 2018   1
Tjorven Quintelier 2017 2018   1
Stijn Cools-Ceuppens 2017 2018   1
Ennio Martens 2017 2018   1
Geert De Poorter 2008 2009   1
Bjorn De Groote 2008 2009   1

 

Niek van Sprundel is topschutter aller tijdens bij KVV, hij scoorde in vier seizoenen maar liefst 108 doelpunten. Op de tweede plaats staat Tommy Jacobs met 41 doelpunten, Doran Mertens is derde met 34 doelpunten. In totaal scoorden 45 spelers 516 doelputen (inclusief tien own-goals (*)

Niek van Sprundel 108
Tommy Jacobs 41
Doran Mertens 40
Hakim Boucheta 26
Joren Hebberecht 23
Roy Broeckaert 21
Arne De Smet 19
Jonas Parmentier 17
Kevin Druwé 16
Stephen Cox 16
Daryl Rawidjan 15
Ennio Bogaert 15
Kristof Janssens 10
Leander Maenhout 10
Mathieu Ost 10
Sam Van Moorhem 10
Christophe Ost 10
Own-goal 10
Sam Soens 9
Jeroen Van Damme 8
Tom De Neve 8
Gaetan Copermans 8
Ufuk Erdogan 7
Mustafa Erkoç 6
Niels Snoeck 6
Ibrahim Eryürük 5
Jonathan Paerewyck 5
Noam Dierickx 5
Miroslav Peric 4
Pieter Grootaert 4
Stef Vereecke 4
Stefan Beauprez 3
Timmy Haeghens 3
Davud Ucak 2
Dylan Prempeh 2
Ian De Maesschalck 2
Matthias Benaïssa 2
Niels Cornelis 2
Niko De Letter 2
Sven Saey 2
Delfio De Mol 1
Kjell Vandevyvere 1
Laurence Tronckoe 1
Mathieu Voet 1
Monday Omo 1
Sven Ingels 1

 

Resultaten KVV Zelzate: 

 • 2008-2009 (2de prov.): zesde plaats + eindronde (tweede periodetitel) - T1 Marc Van Hecke, T2 Steven Smessaert, KT Dirk Van der Jeugd / Ennio Bogaert (cpt.) (7 doelpunten / ), Stefan Beauprez (3/ ), Gaetan Copermans (8/ ), Stephen Cox (1/ ), Dimitri De Buck (0/ ), Bjorn De Groote (0/ ), Niko De Letter (0/ ), Sasha De Meulenaere (0/ ), Tom De Neve (3/ ), Geert De Poorter (0/ ), Noam Dierickx (1/ ), Kevin Druwé (1/ ), Timmy Haeghens (3/ ), Pieter Hautekeete (0/ ), Kristof Janssens (3/ ), Christophe Ost (5/ ), Jonas Parmentier (15/ ), Sven Saey (2/ ), Sam Soens (5/ ), Juanito Van Laere (0/ ) en Thijs Wintein (0/ ). TOPSCHUTTER = Jonas Parmentier (15)
 • 2009-2010 (2de prov.): derde plaats - T1 Marc Van Hecke - T2 Steven Smessaert, KT Dirk Van der Jeugd / Ennio Bogaert (cpt.) (5 doelpunten / ), Hakim Boucheta (19/ ), Niels Cornelis (2/ ), Stephen Cox (1/ ), Dimitri De Buck (0/ ), Niko De Letter (0/ ), Sasha De Meulenaere (0/ ), Tom De Neve (5/ ), Fréderique De Vleesschauwer (0/ ), Michiel De Wyn (0/ ), Pieter De Wyn (0/ ), Noam Dierickx (1/ ), Kevin Druwé (4/ ), Joachim Hebberecht (0/ ), Joren Hebberrecht (2/ ), Brecht Hoornaert (0/ ), Carl Ingels (0/ ), Kristof Janssens (5/ ), Elmo Neyt (0/ ), Desmond Ofei (0/ ), Christophe Ost (5/ ), Mathieu Ost (7/ ), Jonas Parmentier (2/ ), Sam Soens (4/ ) en Thijs Wintein (0/ ). TOPSCHUTTER = Hakim Boucheta (19)
 • 2010-2011 (2de prov.): KAMPIOEN - T1 Kurt Mertens, T2 Jan De Beule, KT Dirk Van der Jeugd / Ennio Bogaert (cpt.) (3 doelpunten / 28 selecties / 1935 speelminuten), Hakim Boucheta (7/24/1803), Niels Cornelis (), Stephen Cox (4/22/1756), Kaay Criel (), Mike Danschutter (0/5/370), Lucas De Guchteneire (0/7/428), Niko De Letter (2/12/901), Tom De Neve (0/21/1790), Fréderique De Vleesschauwer (0/28/2330), Noam Dierickx (0/7/232), Kevin Druwé (0/26/1975), Joachim Hebberecht (0/26/2328), Joren Hebberecht (3/28/2348), Brecht Hoornaert (), Kristof Janssens (2/26/1688), Derrit Longueville (0/15/1479), Kevin Mortier (2/19/769), Elmo Neyt (), Christophe Ost (0/10/388), Mathieu Ost (3/25/2133), Daryl Rawidjan (9/26/1456), Oliver Van der Maat (0/7/163), Niek van Sprundel (41/30/2665) en Kjell Vandevyvere (0/20/1755). TOPSCHUTTER = Niek van Sprundel (41)
 • 2011-2012 (1ste prov.): elfde plaats - T1 Kurt Mertens, T2 Wilfried Vereecke, KT Dirk Van der Jeugd / Stephen Cox (cpt.) (8 doelpunten / selecties / speelminuten), Yorick Behiels (), Roy Broeckaert (1/), Kaay Criel (), Niko De Letter (), Fréderique De Vleesschauwer (), Noam Dierickx (3/), Kevin Druwé (), Aimad El-Boutzahkti (), Mustafa Erkoç (6/), Joachim Hebberecht (), Joren Hebberecht (5/), Stef Hillaert (), Tommy Jacobs (8/), Hakan Mergen (), Sadmir Mesanoviç (), Sander Meulemeester (), Jonas Molinarolli (), Monday Omo (), Jonathan Paerewyck (5/), Daryl Rawidjan (6/), Stijn Ridel () en Kjell Vandevyvere (1/). TOPSCHUTTER = Stephen Cox en Tommy Jacobs (8)
 • 2012-2013 (1ste prov.): tiende plaats - T1 Kurt Mertens, T2 Wilfried Vereecke, KT Dirk Van der Jeugd / Stephen Cox (cpt.) (4 doelputnen / 28 selecties / 2250 speelminuten), Rutger Bauwens (0/4/60), Matthias Benaïssa-Tahar (0/13/816), Roy Broeckaert (9/30/2612), Dries Buysse (0/2/1), Kaay Criel (0/20/872), Dimitri De Dobbelaere (), Ian De Maesschalck (2/31/1493), Fréderique De Vleesschauwer (0/15/1350), Quinten Dielman (0/2/0), Dimitri Dobbelaere ( 0/1/8)Roberto Dobbelaere (0/1/1), Kevin Druwé (1/24/2028), Ufuk Erdogan (7/30/2498), Yuhin Gaspard (0/22/560), Dean Hamerlinck (0/2/0), Joachim Hebberecht (0/14/1164), Joren Hebberecht (3/27/2400), Niek Hebberecht (0/2/1), Sven Ingels (1/27/1148), Tommy Jacobs (6/25/2147), Kurt Mertens (0/5/35), Monday Omo (0/25/2081), Laurence Tronckoe (1/25/1859), Davud Ucak (0/9/327), Jeroen Van Damme (0/21/1780), Bram Van de Rostyne (0/14/223), Jeffrey Van Gucht (0/8/165), Sam Van Moorhem (3/27/2239), Kjell Vandevyvere (0/9/407) en Alper Yilmaz (0/1/0). TOPSCHUTTER = Roy Broeckaert (9)
 • 2013-2014 (1ste prov.): vijfde plaats + eindronde - T1 Kurt Mertens, T2 Wilfried Vereecke/Jens Pauwels, KT Dirk Van der Jeugd / Joren Hebberecht (cpt.) (3 doelpunten / selecties / speelminuten), Rutger Bauwens (), Matthias Benaïssa-Tahar (), Roy Broeckaert (2/), Dries Buysse (), Pieter De Brabander (), Ian De Maesschalck (), Delfio De Mol (1/), Anthony De Muer (), Arne De Smet (11/), Fréderique De Vleesschauwer (), Kevin Druwé (7/), Patrice Engelschenschilt (), Yuhin Gaspard (), Joachim Hebberecht (), Niels Hillaert (), Sven Ingels (), Tommy Jacobs (3/), Jarno Moens (), Monday Omo (1/), Laurence Tronckoe (), Davud Ucak (), Jeroen Van Damme (4/), Bram Van de Rostyne (), Sam Van Moorhem (4/) en Niek van Sprundel 29/). TOPSCHUTTER = Niek van Sprundel (29)
 • 2014-2015 (1ste prov.): derde plaats - T1 Floris Verstraeten, T2 Roger Roels, KT Dirk Van der Jeugd / Joren Hebberecht (cpt.) (2 doelpunten / 27 selecties / 2424 speelminuten), Matthias Benaïssa-Tahar (0/1/0), Jordy Bogaert (0/9/8), Janosh De Craene (0/29/288), Delfio De Mol (0/12/99), Arne De Smet (9/28/2248), Jens De Smet (1/9/159), Fréderique De Vleesschauwer (0/28/2412), Bert den Hamer (0/19/1561), Kevin Druwé (1/30/2110), Patrice Engelschenschilt (0/26/1025), Joachim Hebberecht (0/30/2483), Tommy Jacobs (7/27/2421), Ahmet Kaya (0/1/2), Leander Maenhout (6/29/2368), Doran Mertens (14/26/1238), Monday Omo (0/24/1443), Laurence Tronckoe (0/10/138), Davud Ucak (1/28/2487), Sam Van Moorhem (4/30/2519) en Niek van Sprundel (24/27/2250). TOPSCHUTTER = Niek van Sprundel (24)
 • 2015-2016 (1ste prov.): vierde plaats + eindronde en verliezend finalist beker van Oost-Vlaanderen -  T1 Floris Verstraeten, T2 Jens Pauwels, KT Dirk Van der Jeugd / Joren Hebberecht (cpt) (5 doelpunten / 29 selecties / 2547 speelminuten), Jason Baeke (0/6/16), Matthias Benaïssa-Tahar (2/25/2034), Nico Blondeel (0/31/2735), Hakim Boucheta (0/10/761) , Laurent De Bolster (0/1/8), Janosh De Craene (0/31/370), Delfio De Mol (0/3/86), Arne De Smet (4/30/2417), Fréderique De Vleesschauwer (0/28/2510), Arno Decraecker (0/4/0), Bert den Hamer (0/28/1968), Romain Die (0/4/11), Patrice Engelschenschilt (0/9/398), Tommy Jacobs (9/27/2008), Ahmet Kaya (0/1/8), Berend Loof (0/2/1), Leander Maenhout (4/29/2586), Miroslav Períc (2/26/1009), Dylan Prempeh (2/18/298), Davud Ucak (1/22/1662), Mauro Van Acker (0/1/0), Roy Van Durme (0/1/0), Sam Van Moorhem (1/26/2051), Niek van Sprundel (14/24/2049), Stef Vereecke (3/28/1332), Milan Verhoeven (0/13/449) en Mathieu Voet (1/25/2159). TOPSCHUTTER = Niek van Sprundel (14)
 • 2016-2017 (1ste prov.): tweede plaats + eindronde T1 Floris Verstraeten, T2 Jens Pauwels, KT Dirk Van der Jeugd / Tommy Jacobs (cpt) (11 doelpunten / 30 selecties / 2604 speelminuten), Thomas Ampe (0/25/2182), Matthias Benaïssa-Tahar (0/27/1448), Nico Blondeel (0/29/2481), Anouar Bou Sfia (0/22/1795), Roy Broeckaert (9/32/2734), Benjamin De Bremme (0/3/183), Janosh De Craene (0/269/2169), Arno Decraecker (0/14/193), Bert den Hamer (0/2/24), Ibrahim Eryürük (529/1443), Pieter Grootaert (428/2411), Leander Maenhout (331/2568), Doran Mertens (2631/2568), Miroslav Períc (225/924), Dylan Prempeh (0,6/62) Niels Snoeck (627/761), Davud Ucak (126/2468), Mathieu Van Cauwenberghe (0/20/450), Roy Van Durme (0/2/10), Stef Vereecke (1/20/1323) en Milan Verhoeven (0/18/676). TOPSCHUTTER = Doran Mertens (26)
 • 2017-2018 (1ste prov.): T1 Bjorn De Neve, T2 Jens Pauwels, KT Dirk Van der Jeugd

 

(*) cijfers op 25 mei 2017